آموزش طراحی سایت مقدماتی

در دنیای امروز گسترش وب‌سایت‌ها به نحوی است که تقریبا هیچ کسب و کار، پایگاه فرهنگی و هنری، نهاد سیاسی و فروشگاهی را نمی‌توانیم پیدا کنیم که در زمینه ایجاد وب‌سایت سرمایه‌گذاری نکرده باشد. به ...

4.5 (2 امتیاز)
501 دانشجو
مقدماتی
آکادمی راست کلیک
آکادمی راست کلیک
عرفان پردیسان
علی‌ رحمت‌پور

عرفان پردیسان

+ 1 مدرس دیگر

محتوای دوره
پیش‌نیاز‌ها
درباره دوره
نظرات کاربران
درباره استاد

محتوای دوره

5 فصل 27 جلسه 6 ساعت ویدیو
فصل اول: آنچه قبل از طراح سایت شدن باید بدانید
فصل دوم: فتوشاپ کاربردی طراحی سایت
فصل سوم: آموزش کار با وردپرس
فصل چهارم: انجام پروژه طراحی سایت
فصل پنجم: طراحی پیشرفته‌تر و نکات تکمیلی

پیش‌نیاز‌ها

این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به ساده‌ترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند به‌سادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیش‌نیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات می‌توانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.

درباره دوره

در دنیای امروز گسترش وب‌سایت‌ها به نحوی است که تقریبا هیچ کسب و کار، پایگاه فرهنگی و هنری، نهاد سیاسی و فروشگاهی را نمی‌توانیم پیدا کنیم که در زمینه ایجاد وب‌سایت سرمایه‌گذاری نکرده باشد. به همین دلیل اغراق نیست اگر بگوییم بخش بسیار بزرگی از تجارت‌ها، خرید و فروش‌ها و مطالعات افراد در این زمان در دنیای اینترنت و در فضای وب‌سایت‌های گوناگون انجام می‌گیرد.

به عنوان یک چالش ساده به این موضوع فکر کنید که آیا در اطرافتان هیچ نهاد، موسسه، تجارت و پایگاه خبری‌ای را می‌شناسید که وب‌سایت نداشته باشد یا به عنوان اولین کار، اقدام به تاسیس یک وب‌سایت نکرده باشد؟

بله امروزه وب‌سایت‌ها حرف اول را می‌زنند. به همین دلیل است که همه افراد، در هر شغل و زمینه کاری در اولین گام شروع به تاسیس یک وب‌سایت می‌کنند.

حتما برای شما هم پیش‌آمده که در مقطعی تصمیم به راه‌اندازی وب‌سایت شخصی خودتان کرده باشید و در ادامه به هردلیل از این کار منصرف شده باشید.

دوره آموزش طراحی سایت مقدماتی به شما این کمک را می‌کند تا با نیازمندی‌ها و امکاناتی که برای راه‌اندازی یک وب‌سایت مورد نیازتان است آشنا شوید. علاوه بر این راهنمایی این دوره به شما کمک می‌کند تا استراتژی درستی در زمینه راه‌اندازی وب‌سایت تعریف کنید و به سادگی هرچه بیشتر اقدام به راه‌اندازی وب‌سایت خود کنید.

در اولین گام و به عنوان اولین سوال باید از خود بپرسیم که این دوره قرار است چه چیزهایی به ما بیاموزد؟ برای پاسخ به این سوال یک جواب کلی و چند جواب جزئی وجود دارد. در جواب کلی می‌توانیم بگویم این دوره به شما هرچه برای طراحی یک سایت نیاز دارید را آموزش خواهد داد؛ اما در جوابی مفصل‌تر باید بگوییم در این دوره موارد زیر را یاد می‌گیرید:

  • آشنایی با هرچیزی که قبل از طراح سایت شدن به آن نیاز دارید
  • آشنایی و تعریف عبارت‌ها و اصطلاحات مربوط به طراحی سایت
  • آشنایی و یادگیری کار با نرم‌افزار فوتوشاپ به منظور استفاده از قابلیت‌های آن در طراحی سایت
  • آموزش کار با وردپرس و آشنایی با همه بخش‌های آن
  • ثتبیت نخستین گام‌ها به عنوان مهم‌ترین گام در طراحی وب‌سایت
  • و سایر مباحثی که در فرایند طراحی وب‌سایت به آن نیاز خواهید داشت.

هدف از برگزاری دوره آموزش طراحی سایت مقدماتی چیست؟

اصلی‌ترین هدف در نظر گرفته شده برای این دوره آشنایی با فرایند طراحی سایت و ابزارها و نیازمندی‌های فردی است که قصد شروع به کار طراحی وب‌سایت را دارد.

به این ترتیب در این دوره اصلی‌ترین هدف آموزش اصول اولیه و مقدماتی طراحی سایت به علاقه‌مندانی است که تجربه چندانی در این امر ندارند و قصد شروع به کار در این زمینه را دارند.

دوره آموزش طراحی سایت مقدماتی برای چه کسانی مناسب است؟

این دوره برای همه علاقه‌مندان به موضوع طراحی سایت مناسب است. به عبارت بهتر مباحث این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که همه علاقه‌مندان به موضوع طراحی سایت بتوانند از این دوره استفاده کنند و مباحث آن را دنبال کنند. این افراد برای شرکت در این دوره نیاز به سطح بالایی از تخصص ندارند و آشنایی اولیه با مفاهیم مربوط به طراحی سایت برای این افراد کافی است.

دوره آموزش طراحی سایت مقدماتی

طراحی وب سایت، یکی از مهارت‌های مهم در دنیای دیجیتال هست. با توجه به رشد روزافزون استفاده از اینترنت و نیاز کسب و کارها به حضور آنلاین، طراحی سایت به یکی از عوامل کلیدی برای موفقیت و رشد شرکت‌ها تبدیل شده است. در دوره آموزش مقدماتی طراحی سایت مکتب خونه قصد داریم شما را وارد دنیای طراحی سایت کرده و اصول اولیه طراحی را به شما آموزش دهیم. 

طراحی وب چیست و چه عواملی باعث کارایی آن می‌شود؟

امروزه نیاز هر کسب و کاری داشتن سایت است. برای داشتن سایت نیازمند گذراندن آموزش طراحی سایت هستید. اگر می‌خواهید یاد بگیرید که چگونه وب سایت طراحی کنید، اولین قدم این است که بدانید طراحی وب دقیقا چیست. طراحی وب بخشی هنری و بخشی علمی است که از هر دو جنبه خلاقانه و تحلیلی ذهن افراد استفاده می‌کند.

طراحان وب آنچه را که هدف کارشان است را  می‌گیرند و آن را به تصاویری ترجمه می‌کنند. تصاویر، تایپوگرافی، رنگ‌ها، متن، فضای نگاتیو و ساختار در کنار هم قرار می‌گیرند و نه تنها تجربه کاربری را ارائه می‌دهند، بلکه وسیله‌ای برای انتقال ایده‌ها هستند. مهارت‌های طراحی وب شامل انواع تکنیک ها و تخصص در ایجاد وب سایت‌هایی را پوشش می‌دهد که هم کاربردی و هم از نظر بصری جذاب باشند.

شاخه های طراحی سایت

یک طراح وب خوب، اهمیت هر قطعه از یک طراحی را درک می‌کند. هر چقدر هم که جلوه‌های بصری طراحی وب سایت تماشایی باشد، بدون سازماندهی بی معنی هستند. منطق باید ترتیب ایده‌ها و تصاویر را در هر صفحه هدایت کند و همچنین نحوه سفر کاربران را در آن راهنمایی کند. یک طراح وب ماهر طرح هایی را ایجاد می‌کند که با کمترین تعداد کلیک ارائه می‌شود. طراحی وب سایت را می‌توان به چندین شاخه تقسیم کرد: رابط کاربری (UI)، تجربه کاربر (UX)، بهینه سازی موتور جستجو (SEO) و سایر زمینه‌های تخصصی.

مراحل کلیدی در طراحی سایت

فرآیند طراحی سایت عبارتند از مراحل کلیدی زیر:

انتخاب یک نام دامنه مناسب

اولین گام در طراحی یک وب سایت، انتخاب یک نام دامنه مناسب است. نام دامنه باید کوتاه، آسان برای به خاطر سپردن و مرتبط با کسب و کار شما باشد. همچنین باید از پسوندهای رایج مانند.com، .net  یا .org  استفاده کنید.

انتخاب یک میزبان وب یا هاست

پس از انتخاب نام دامنه، باید یک میزبان وب (web host) انتخاب کنید. میزبان وب، فضای ذخیره سازی و منابع لازم برای اجرای وب سایت شما را فراهم می‌کند. هنگام انتخاب یک هاست، عواملی مانند قیمت، فضای ذخیره سازی، پشتیبانی از مشتری و امنیت را در نظر بگیرید

 انتخاب یک سیستم مدیریت محتوا (CMS)

یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) به شما امکان می‌دهد تا به راحتی محتوای وب سایت خود را ایجاد، ویرایش و مدیریت کنید WordPress،Joomla  و Drupal از جمله محبوب ترین سیستم‌های CMS هستند. WordPress به دلیل سادگی و انعطاف پذیری بالا، گزینه محبوبی برای مبتدیان است.

انتخاب یک قالب (Theme) و افزونه ها (Plugins)

پس از نصبCMS، باید یک قالب مناسب برای وب سایت خود انتخاب کنید. قالب‌ها ظاهر وب سایت شما را تعیین می‌کنند. شما می‌توانید از افزونه‌ها برای اضافه کردن ویژگی‌ها و عملکردهای اضافی به وب سایت خود استفاده کنید.

 ایجاد محتوا

محتوای با کیفیت، کلید موفقیت هر وب سایت است. محتوای خود را با توجه به نیازها و علایق مخاطبان هدف ایجاد کنید. استفاده از تصاویر، ویدئوها و سایر رسانه‌ها می‌تواند تجربه کاربری را بهبود بخشد.

بهینه سازی موتور جستجو (SEO)

برای اینکه وب سایت شما در موتورهای جستجویی مانند گوگل رتبه بالایی داشته باشد، باید آن را برای موتورهای جستجو بهینه سازی کنید. سئو شامل استفاده از کلمات کلیدی مناسب، ایجاد محتوای با کیفیت و بهینه سازی متا تگ‌ها و ساختار وب سایت است.

کاربردهای طراحی سایت

طراحی وبسایت‌ها امروزه یکی از ابزارهای اصلی برای ارتباط با مخاطبان و تبلیغات است. طراحی سایت‌ها به عنوان یک ابزار مهم برای توسعه کسب و کارها و ارتباط با مشتریان به شمار می‌آید. برخی از کاربردهای طراحی سایت عبارتند از:

 ارتباط با مشتریان: یک وبسایت مناسب به کسب و کار شما کمک می‌کند تا با مشتریان خود در ارتباط باشید. این ارتباط می‌تواند شامل ارائه اطلاعات در مورد محصولات یا خدمات، پشتیبانی مشتریان و فرصت‌های تعاملی دیگر باشد.

 تبلیغات و بازاریابی: طراحی یک وبسایت مناسب به کسب و کار کمک می‌کند تا بتواند بهترین تجربه کاربری را برای بازدیدکنندگان فراهم کند و از آن برای تبلیغات و بازاریابی استفاده کند.

فروش آنلاین: طراحی یک فروشگاه آنلاین به کسب و کارها کمک می‌کند تا محصولات و خدمات خود را به صورت آنلاین به مشتریان عرضه کنند و درآمد آنلاین داشته باشند.

 اطلاع‌رسانی: وبسایت‌ها می‌توانند به عنوان یک منبع اطلاعات مفید برای مشتریان و بازدیدکنندگان عمل کنند. این اطلاعات می‌تواند شامل مقالات، ویدئوها، راهنماها و دستورالعمل‌های مفید باشد.

 نمونه‌کار: بسیاری از حرفه‌ای‌ها و شرکت‌ها از وبسایت خود به عنوان یک نمونه‌کار استفاده می‌کنند تا به نمایش قابلیت‌ها و تخصص خود بپردازند.

 جذب نیروی کار: شرکت‌ها و سازمان‌ها می‌توانند از وبسایت خود برای جذب نیروی کار جدید استفاده کنند.

 پشتیبانی و خدمات پس از فروش: وبسایت‌ها به عنوان یک پلتفرم برای پشتیبانی و خدمات پس از فروش نقش دارند. این امکان را فراهم می‌کنند تا مشتریان بتوانند سوالات خود را مطرح کنند و خدمات پس از فروش را درخواست کنند.

اهمیت آموزش طراحی سایت مقدماتی

یادگیری طراحی سایت اهمیت بسیار زیادی دارد زیرا:

ایجاد فرصت‌های شغلی: طراحی وب سایت یک مهارت مورد نیاز در صنعت فناوری اطلاعات است و می‌تواند به شما فرصت‌های شغلی جذاب و پردرآمدی را فراهم کند.

ارتقای توانمندی‌های خود: آموزش طراحی سایت با وردپرس، می‌تواند به شما کمک کند تا توانمندی‌های خود را ارتقا دهید و به یک فرد چندمنظوره و با توانایی‌های متنوع تبدیل شوید.

ایجاد وب سایت شخصی یا تجاری: با آموزش طراحی سایت با گوشی، می‌توانید وب سایت‌های شخصی یا تجاری خود را بسازید و به نمایشگاه و تبلیغات آنلاین بپردازید.

افزایش دسترسی به اطلاعات: با آموزش طراحی سایت حضوری، محتوای خود را به صورت آنلاین قرار داده و به راحتی به اشتراک بگذارید.

 توسعه کسب و کار: یک وب سایت مناسب می‌تواند به توسعه کسب و کار شما کمک کند و باعث افزایش فروش و مشتریان شود.

آموزش طراحی سایت با وردپرس

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز (CMS) است که رابطی را برای کاربران فراهم می‌کند تا بتوانند محتوای دیجیتال را در وب‌سایت‌ها ایجاد، مدیریت و ویرایش کنند. برای آموزش طراحی سایت بدون کد نویسی،  وردپرس گزینه‌ی محبوبی است در مقابل شما می‌توانید از آموزش طراحی سایت با کد نویسی نیز استفاده کنید. انتخاب نوع پلتفرم مسئله‌ای سلیقه‌ای است. سایت وردپرسی معمولا از طریق یک پنل مدیریت پشتیبان. وردپرس برای اولین بار در سال 2003 راه اندازی شد و به محبوب‌ترین پلتفرم ساخت وب سایت در جهان تبدیل شد و بیش از 62.9٪ از تمام وب‌سایت‌هایی که از CMS استفاده می‌کنند  را تامین می‌کند.

دلایل استفاده از وردپرس

چرا باید وردپرس را به عنوان پلتفرم ساخت وب سایت خود انتخاب کنید؟ در اینجا 9 دلیل قانع کننده وجود دارد که وردپرس را به انتخاب مناسب برای وب سایت شما در سال 2024 تبدیل می‌کند:

-         وردپرس قابل تنظیم، انعطاف پذیر و مقیاس پذیر است.

-         وردپرس برای استفاده و نگهداری آسان است.

-         وردپرس یک انجمن فوق العاده مفید و دوستانه دارد.

-         وردپرس رایگان است.

-         وردپرس محبوب است.

-         وردپرس پذیرای موتورهای جستجو و برای سئو عالی است.

-         از وردپرس می‌توان برای ساخت هر نوع سایتی استفاده کرد.

-         وردپرس امن است.

-         وردپرس دارای مجموعه‌ای عالی از تم‌ها و افزونه‌ها است.

چگونه یک طراح سایت شویم؟

برای تبدیل شدن به یک طراح وبسایت موفق شدن نیاز به گذراندن آموزش طراحی سایت از صفر تا صد رایگان است که طی دوره‌ی مقدماتی و پس از آن دوره پیشرفته مفاهیم زیر را برای حرفه‌ای شدن به شما می‌آموزد.

مفاهیم کلیدی طراحی بصری را درک کنید.

  • خط(line): یادگیری طراحی وب به معنای درک نحوه استفاده از خطوط برای ایجاد نظم و تعادل در یک چیدمان است.
  • شکل‌ها(shapes): سه شکل اصلی در طراحی بصری مربع، دایره و مثلث هستند. هرکدام از شکل‌ها نماد چیزی هستند برای مثال مربع‌هایی با قدرت، دایره‌ها با هماهنگی و راحتی، و مثلث‌ها با اهمیت و عمل.
  • بافت(texture): بافت چیزی را در دنیای واقعی تکرار می‌کند. از پس‌زمینه‌های کاغذی گرفته تا تارهای رنگارنگ گاوسی، از انواع مختلف بافت‌ها آگاه باشید که می‌توانند طرح‌های شما را جالب‌تر و به آن‌ها حس فیزیکی بدهند.
  • رنگ(colour): بخش بزرگی از دانستن نحوه طراحی وب این است که بدانید چه ترکیب رنگی با هم خوب به نظر می رسد.
  • شبکه‌ها(grids): گریدها به تصاویر، متون و سایر عناصر در طراحی وب نظم می دهند. بیاموزید که چگونه طرح‌بندی‌های وب خود را با استفاده از شبکه‌ها ساختار دهید.

اصول HTML را بیاموزید.

اچ تی ام ال، دستورالعمل‌هایی را برای نحوه نمایش محتوا، تصاویر، پیمایش و سایر عناصر یک وب سایت در مرورگر وب افراد ارائه می دهد. سرفصل‌ها، پاراگراف‌ها، لینک‌ها و تصاویر همگی توسط این تگ‌ها کنترل می‌شوند. شما به خصوص می‌خواهید بدانید که چگونه تگ‌های هدر مانند تگ هایH1، H2و H3 برای سلسله مراتب محتوا استفاده می‌شود. علاوه بر تأثیر بر ساختار چیدمان، تگ‌های هدر در نحوه طبقه‌بندی محتوای طرح و تأثیر بر نحوه نمایش آن‌ها در رتبه‌بندی جستجو مهم هستند.

Css را درک کنید.

CSS  یا Cascading Style Sheets دستورالعمل‌های اضافی در مورد نحوه ظاهر شدن یک عنصر   HTML  را ارائه می‌دهد. انجام کارهایی مانند اعمال فونت، افزودن  padding، تنظیم تراز، انتخاب رنگ‌ها و حتی ایجاد شبکه‌ها از طریق CSS امکان پذیر است.

با دانلود فیلم آموزش طراحی سایت از مبتدی تا پیشرفته رایگان شما می‌توانید چگونگی کار با Css را آموزش ببینید همچنین می‌توانید با استفاده از مهارت‌ها وبسایت‌هایی با ظاهر منحصر به فرد ایجاد و قالب‌های موجود را سفارشی کنید. 

دوره آموزش طراحی سایت مقدماتی در مکتب خونه

اهمیت داشتن سایت برای هر کسب و کاری شما را ملزم به ساختن و به کار گیری آن می‌کند. دوره آموزش طراحی سایت مقدماتی مکتب خونه به شما کمک می‌کند تا وبسایت شخصی خود را راه اندازی کنید. این دوره شما را با استراتژی‌ها و عوامل کلیدی برای طراحی سایت آشنا می‌کند. در پایان دوره شما می‌توانید مدرک و گواهینامه پایان دوره دریافت کنید که به رزومه‌ی شما کمک می‌کند. دوره آموزش طراحی سایت مقدماتی در مکتب خونه مناسب همه‌ی علاقمندان به طراحی سایت است که اشنایی ابتدایی با آن دارند.

سرفصل های آموزش طراحی سایت مقدماتی در مکتب خونه

دوره آموزش طراحی سایت مقدماتی در مکتب خونه بسیار کاربردی و با اساتید مجرب سرفصل‌های کاملی دارد که در زیر ارائه شده است:

فصل اول: آنچه قبل از طراح سایت شدن باید بدانید.  

فصل دوم: فتوشاپ کاربردی طراحی سایت  

فصل سوم: آموزش کار با وردپرس  

فصل چهارم: انجام پروژه طراحی سایت  

فصل پنجم: طراحی پیشرفته‌تر و نکات تکمیلی

همچنین در مکتب خونه انواع دوره آموزش برنامه نویسی، آموزش طراحی سایت و همچنین آموزش وردپرس به عنوان مکمل و پیش نیاز این دوره موجود است.

اطلاعات بیشتر

امتیاز و نظرات کاربران

4.5

از مجموع 2 امتیاز

1 نظر

3 روز پیش

آگاهی خوبی از وردپرس میدهد

علیرضا رفیعی موید

علیرضا رفیعی موید

دوره‌های پیشنهادی

درباره استاد

عرفان پردیسان
عرفان پردیسان
2 دوره
924 دانشجو

ایشان دانش‌آموخته رشته مهندسی فناوری اطلاعات و علاقه‌مند به دنیای وب و کسب‌وکارهای اینترنتی. سال‌ها فعالیت ایشان به‌عنوان فریلنسر موجب شد تجارب عملی گوناگونی در زمینه بازاریابی اینترنتی و طراحی سایت اصولی کسب کنند. این تجارب گوناگون، ارزش زیادی برای انتقال به دیگران داشته، بنابراین هم‌اکنون به‌عنوان مدرس تکنیک‌های دیجیتال مارکتینگ و رشد کسب‌وکار در آکادمی راست‌کلیک با علاقه‌مندان هم‌مسیر شده‌اند و مشغول به کار هستند.

اطلاعات بیشتر

علی‌ رحمت‌پور
علی‌ رحمت‌پور
2 دوره
924 دانشجو

ایشان دانش‌آموخته دانشگاه خواجه نصیر و بیش از 10 سال است که با کامپیوتر، کار می‌کنند و در تمام این سال‌ها سعی کرده‌اند از آنچه در مسیر به آن برخورده‌اند، بیاموزند. در این مسیر با دنیاهای متفاوتی برخورد کرده‌اند، از عالم گرافیک تا وردپرس، دیجیتال مارکتینگ و در نهایت مدیریت کسب‌وکار. اکنون به‌عنوان مدرس در آکادمی راست‌کلیک با علاقه‌مندان هم‌مسیر شده‌اند و مشغول به کار هستند.

اطلاعات بیشتر

سوالات پرتکرار

آیا در صورت خرید دوره، گواهی نامه آن به من تعلق می گیرد؟

خیر؛ شما با خرید دوره می توانید در آن دوره شرکت کنید و به محتوای آن دسترسی خواهید داشت. در صورتی که در زمان تعیین شده دوره را با نمره قبولی بگذرانید، گواهی نامه دوره به نام شما صادر خواهد شد.

آیا گواهی‌نامه‌های دانشگاهی به صورت رسمی و توسط دانشگاه مربوطه صادر می‌شود؟

بله؛ گواهی نامه ها توسط دانشگاه مربوطه و با امضای رئیس دانشگاه یا مسئول مربوطه که حق امضای گواهی نامه ها را دارد صادر می شود و گواهی نامه معتبر دانشگاه است که به اسم هر فرد صادر می شود.

حداقل و حداکثر زمانی که می توانم یک دوره را بگذرانم چقدر است؟

برای گذراندن دوره حداقل زمانی وجود ندارد و شما می توانید در هر زمانی که مایل هستید فعالیت های مربوطه را انجام دهید. برای هر دوره یک حداکثر زمان تعیین شده است که در صفحه معرفی دوره می توانید مشاهده کنید که از زمان خرید دوره توسط شما تنها در آن مدت شما از ویژگی های تصحیح پروژه ها توسط پشتیبان و دریافت گواهی نامه بهره مند خواهید بود.

در صورت قبولی در دوره، آیا امکان دریافت نسخه فیزیکی گواهی نامه دوره را دارم؟

خیر، به دلیل مسائل زیست محیطی و کاهش قطع درختان، فقط نسخه الکترونیکی گواهی‌نامه در اختیار شما قرار می‌گیرد

پس از سپری شدن زمان دوره، به محتوای دوره دسترسی خواهم داشت؟

بله؛ پس از سپری شدن مدت زمان دوره شما به محتوای دوره دسترسی خواهید داشت و می توانید از ویدئوها، تمارین، پروژه و دیگر محتوای دوره در صورت وجود استفاده کنید ولی امکان تصحیح تمارین توسط پشتیبان و دریافت گواهی نامه برای شما وجود نخواهد داشت.

صفحات پربازدید