باشگاه مغز، آموزش شیوه های فعال سازی توانمندی های مغزی

" مدتی است که شب‌ها تا نزدیک صبح بیدارم و به افکاری که مدام در ذهنم می‌چرخند فکر می‌کنم. نه می‌توانم آن‌ها را کنترل کنم و نه می‌توانم برایشان راه حلی پیدا کنم . صبح‌ها ... ادامه

4.7 (29 رای)
8,178 دانشجو
مقدماتی
محتوای دوره
درباره دوره
نظرات کاربران
درباره استاد

محتوای دوره

1 فصل 16 جلسه 27 ساعت ویدیو
فیلم های آموزشی

درباره دوره

" مدتی است که شب‌ها تا نزدیک صبح بیدارم و به افکاری که مدام در ذهنم می‌چرخند فکر می‌کنم. نه می‌توانم آن‌ها را کنترل کنم و نه می‌توانم برایشان راه حلی پیدا کنم . صبح‌ها به سختی از خواب بیدار می‌شوم. کل روز خسته‌ام . کارایی‌ام به شدت پایین آمده است تا جایی که گاهی برای انتخاب یک موضوع ساده نیز باید ساعت‌ها فکر کنم، احساس می‌کنم حواس پرت و پر استرس شده‌ام ؛ گاهی آنقدر درگیر یادآوری کارهایی که می‌بایست انجام می‌دادم می‌شوم که ناخودآگاه در صحبت با دیگران جمله‌ام را با یکی از کلمات سؤالی ذهنم ادامه می‌دهم ...."

شاید شما هم تجربه‌ی مشابهی از داستان بالا داشته باشید. گاهی این تجربه‌ها به خاطر تکرار فراوان برایمان عادی و جزیی از اتفاقات روزمره می‌شوند. اما حقیقت فراتر از یک تجربه ساده و گاه خنده‌دار است. زیرا تکرار این اتفاقات و ناتوانی در حل آن‌ها، هشداری درباره اتفاقاتی است که در مغز ما جریان دارند.
مغز ساختاری پیچیده و هوشمند دارد که حتی پیچیده‌ترین کامپیوترهای دنیا نیز به پای آن نمی‌رسند. اما گاهی این ابرکامپیوتر هم دچار مشکلاتی می‌شود که نشانه‌های آن در قالب تجربیاتی مانند داستان بالا بروز پیدا می‌کنند. این واقعیت جنبه‌ی مثبت نیز دارد که همان تعمیرپذیری مغز است. همه ما با مغزی متولد می‌شویم که قابلیت ارتقاء و بهبود ذاتی را دارد و این قابلیت منحصر به فرد را در طول عمر خود حفظ می‌کند. اما در این میان عواملی هستند که طبق تحقیقات علمی، در تسهیل و تسریع فرآیندهای مغزی، نقشی بسیار کلیدی بازی می‌کنند. یکی از این عوامل، قرار دادن مغز در محیطی غنی از تمرینات و آموزش‌هایی است که به صورت هدفمند، برای توانمندتر کردن عملکردهای مغزی طراحی شده‌اند. این تمرینات و آموزش‌ها امروزه به عنوان یکی از مهم‌ترین پیش‌شرط‌های داشتن زندگی سالم و فعال معرفی می‌شوند که باید به طور منظم و روزانه انجام شوند. 
در این دوره‌ی آموزشی آنلاین، افراد طی دو دوره‌ی 8 جلسه‌ای (16 جلسه) ضمن آشنایی با عملکردهای مغزی خود از سطوح پایه مانند توجه پایدار و متمرکز تا سطوح عالی‌تر و پیشرفته‌تر مانند تصمیم‌گیری و حل‌مسئله، به ارتقای سطح آگاهی و توانمندی‌های مغزی خود می‌پردازند.
 

دوره اول آموزش آنلاین باشگاه مغز - آموزش شیوه‌های فعال‌سازی توانمندی‌های مغزی 
ویژه علاقمندان حوزه‌ی آموزش و علوم شناختی بر مبنای کریکولم آموزشی "باشگاه مغز؛ کنترل و مدیریت" و با تأکید بر پایه‌های عصبی شناختی با تدریس: دکتر حامد اختیاری و دکتر تارا رضاپور

اطلاعات بیشتر

امتیاز و نظرات کاربران

4.7

از مجموع 29 امتیاز

13 نظر

23 روز پیش

واقعا بهترین دوره که میتونست بهم در هر زمینه کمک کنه ،بود .

26 روز پیش

دورۀ بسیار مفیدی بود. واقعاً لذت بردم.

سپنتا رفیع‌منزلت

سپنتا رفیع‌منزلت

1 ماه پیش

سلام برای من خیلی مفید بود ممنونم.

مهدی موسوی

مهدی موسوی

1 ماه پیش

ممنون از ارائه این مطلب، فقط آیا استاد گران قدر امکان به اشتراک گذاری کتابی که در کلاس بررسی میشود را هم دارند؟؟

2 ماه پیش

بسیار بسیار عالی و کاربردی . تشکر از جناب دکتر

1 سال پیش

این دوره کسب و کار ما رو متحول کرد بی نظیر بود

نظرات بیشتر

دوره‌های پیشنهادی

مبانی علوم اعصاب شناختی
پژوهشکده علوم شناختی

پژوهشکده علوم شناختی

مدرس: حامد اختیاری

10,809 دانشجو
4.6 (102)
رایگان
تعیین سطح زبان انگلیسی

مدرس: جمعی از اساتید

56,757 دانشجو
4 (41)
رایگان
لذت دانستن: چگونه یک دانشجو/ پژوهشگر ممتاز و موفق شویم؟ (با تأکید بر علوم و فناوری های شناختی)
5,628 دانشجو
4.6 (36)
رایگان
مبانی علوم شناختی
پژوهشکده علوم شناختی

پژوهشکده علوم شناختی

مدرس: جمعی از اساتید

8,405 دانشجو
4.4 (49)
رایگان

درباره استاد

حامد اختیاری
حامد اختیاری
9 دوره
24,689 دانشجو

دکتر حامد اختیاری، در سال 1375 با کسب رتبه 11 وارد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران شد؛ رویارویی روزمره با افراد دچار اختلالات SUD ، علاقه‌مندی وی را نسبت به «نوروساینس و اختلالات شناختی مرتبط» برانگیخت به‌طوری‌که توانست با دریافت اولین کمک‌هزینه پژوهشی این حوزه در سال 2000، نخستین مقاله‌ی علمی خود را در سال 2001 با عنوان «نقش کورتکس پره فرونتال در تصمیم‌گیری‌های خطرناک» به چاپ برساند. فارغ‌التحصیلی ایشان در سال 2004 و پس از دفاع از پایان‌نامه‌اش در رابطه با تصمیم‌گیری خطرناک و رفتار بدون فکر، با اشتغال در «مرکز ملی مطالعات اعتیاد ایران» (INCAS) هم‌زمان شد که در نهایت به راه‌اندازی آزمایشگاه عصبی-شناختی ایشان در سال 2005 انجامید. دکتر اختیاری همچنین در سال 2010، یک برنامه تحقیقاتی را با نام «Translational Neuroscience Program» در پژوهشکده مطالعات علوم‌شناختی (ICSS) در تهران آغاز کرد. پذیرش در مقطع دکترای تصویربرداری عصبی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 2011 ، آغازگر شروع پروژه‌ی پایان‌نامه‌ای در مورد مبانی عصبی مهار پاسخ به وسیله‌ی fMRI شد که درنهایت به مهاجرت ایشان به آمریکا برای ادامه تحصیل در مقطع فوق دکترا و همکاری در مؤسسه‌ی تحقیقات مغزی لوریت LIBR با دکتر مارتین پاولوس، در همین زمینه منجر شد؛ ایشان از سال 2018 به بعد تاکنون، در جایگاه هیئت علمی در این مؤسسه به فعالیت مشغول‌اند.

اطلاعات بیشتر

دیگر دوره‌های حامد اختیاری

دوره زیست بهتر در شرایط بحران کرونا با بهره‌گیری از دانش علوم اعصاب شناختی
پژوهشکده علوم شناختی

پژوهشکده علوم شناختی

مدرس: تارا رضاپور - حامد اختیاری

1,364 دانشجو
4.8 (13)
رایگان
لذت دانستن: چگونه یک دانشجو/ پژوهشگر ممتاز و موفق شویم؟ (با تأکید بر علوم و فناوری های شناختی)
5,631 دانشجو
4.6 (36)
رایگان
کارگاه تحریک الکتریکی مغز
پژوهشکده علوم شناختی

پژوهشکده علوم شناختی

مدرس: حامد اختیاری

2,671 دانشجو
4.6 (25)
رایگان
مداخلات عصبی شناختی در چاقی و بیش خوری
پژوهشکده علوم شناختی

پژوهشکده علوم شناختی

مدرس: حامد اختیاری

2,222 دانشجو
4.5 (28)
رایگان

سوالات پرتکرار

آیا ممکن است که درسی ناقص ضبط شده باشد؟

ما همواره تلاش کرده­‌ایم که دروس را به طور کامل ضبط نماییم و در اختیار شما دوستان قرار دهیم. اما گاهی برخی ناهماهنگی ها سبب می شود که یک یا تعدادی از جلسات یک درس ضبط نشود. توضیح این گونه نواقص در توضیح درس­ ها آمده است.

اگر لینک دانلود یا پخش ویدئو مشکل داشت چه باید کرد؟

در صورتی که با هر گونه مشکلی رو به رو شدید می توانید از طریق صفحه ارتباط با ما به ما اطلاع دهید تا ما سریعا مشکل را پیگیری و برطرف نماییم.

آیا امکان دریافت فیلم های یک درس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود دارد؟

در حال حاضر امکان ارسال دروس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود ندارد.