اگر قصه خود را نگویید و روایت خود را نسازید، دیگران آن را میسازند. هنر و دانش ساخت این روایت شاید تمام آنچه باشد که آن را روابط عمومی (PR) میخوانند. روابط عمومی نوعی سرمایهگذاری ...
امیرحسن موسوی
بهروزرسانی: ۱۴۰۳/۰۷/۰۲
نحوه تنظیم یک سند ارتباطات استراتژیک
بایدها و نبایدها در ارتباط با رسانهها، همکاران، حاکمیت و دیگر ذینفعان
مهارتهای سخت و نرم یک متخصص روابط عمومی
نویسندگی گیرا و هدفمند
اندازهگیری و شنیدن اجتماعی (Social Listening)
قصهگویی با دادهها (Storytelling with Data)
این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به سادهترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند بهسادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیشنیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات میتوانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.
اگر قصه خود را نگویید و روایت خود را نسازید، دیگران آن را میسازند. هنر و دانش ساخت این روایت شاید تمام آنچه باشد که آن را روابط عمومی (PR) میخوانند. روابط عمومی نوعی سرمایهگذاری برای ساختن روایتها و ارتباطهاست؛ از طریق جهتدهی به علاقهها، نگرشها و رفتار مخاطبان و مشتریان و ایجاد روابط پایدار و متقابلاً سودمند با ذینفعان؛ با هدف حفظ و ارتقای اعتبار و خوشنامی برند.
دوره «رَوَندهای نو در روابط عمومی» آموزش منتخبی از مباحث مرتبط با ارتباطات، روابط عمومی و مهارتهای نرم و سخت مرتبط با ارتباطات است که برای کارشناسان و متخصصان روابط عمومی، رهبران، بنیانگذاران، سخنگویان سازمانها و مدیران ارشد طراحی شده است.
در این دوره ۱۰ ساعته، بطور فشرده، مختصر و مفید، با مهارتهای کلیدی این تخصص و مهمترین روندها (Trends) در صنعت روابط عمومی امروز دنیا آشنا میشوید. همینطور با مرور مثالهای واقعی و بنچمارکهایی از شرکتهای معتبر جهانی و ایرانی میبینید که چطور تغییرات و نگرشهایی جدیدی در این حوزه در حال وقوع و شکلگیری است.
این یک دوره مقدماتی جامع و شامل ۷ سرفصل است.
در فصل اول با اصول اساسی و مقدمات روابط عمومی آشنا میشوید، همینطور یک تاریخچه کوتاه از روابط عمومی مدرن در ایران و اتفاقات بسیار جالب توجهی که با ظهور استارتآپها در ایران رخ داده است.
فصل دوم درباره برنامهریزی ارتباطات استراتژیک است؛ از جمله تحلیل شرایط، تعیین اهداف، توسعه ماتریس پیامها، نقشه ذینفعان و نحوه اندازهگیری فعالیتها؛ با برنامهریزی ارتباطات استراتژیک اطمینان حاصل میکنید که تلاشها و ابتکار عملهای ارتباطاتی با اهداف سازمانی همراستاست.
فصل سوم به حوزه نوظهور ارتباطات شرکتی (Corporate Communications) اختصاص دارد. با تفاوتهای آن با روابط عمومی آشنا میشوید و با دیدن چند نمونه ایرانی و جهانی با ساختار سازمانی تیمهای ارتباطات، مسئولیتها و اهداف آنها آشنا میشویم.
در فصل چهارم با کاراکترها، مهارتهای سخت و نرم و مسیر شغلی در روابط عمومی آشنا شده و به این پرسش می پردازیم که آیا روابط عمومی به معنای فریبکاری است؟!
در فصل پنجم به موضوع بسیار پراهمیت نویسندگی آشنا میشویم؛ از مهم ترین اصول ویرایشی و هنر نوشتن جذاب و متقاعدکننده پرمعنا تا نحوه نگارش یک بیانیه مطبوعاتی استاندارد، بریف نوشتن، نویسندگی در سایه، نامه به سهامداران و ...
در فصل ششم یک جعبه ابزار کامل و قدرتمند از روابط عمومی مدرن را به شما معرفی میکنیم؛ قصهگویی با دادهها، روابط عمومی و هوش مصنوعی، مدیریت رویدادها، برگزاری کنفرانسهای مطبوعاتی، بایدهای و نبایدهای ارتباط با رسانهها، قصهگویی با دادهها و تولید گزارشهای سالانه، روابط عمومی در عصر شبکههای اجتماعی و عبور از رپورتاژ، پایش و تحلیل شبکههای اجتماعی و مدیریت رویدادها بخشی از این جعبه ابزار قدرتمند است.
فصل هفتم اختصاص خواهد داشت به بیان تجربههای خودم از ۶ سال حضور در دیجیکالا؛ مروری خواهیم داشت به برنامه ارتباطات استراتژیک دیجیکالا و ابزارهای ارتباطاتی که در این سازمان طراحی شد. با مرور فعالیتهای روابط عمومی واقعی در یک شرکت ایرانی خواهیم دید که چطور آموزههایی که در این دوره مطرح شدند، در عمل بکار گرفته میشوند.
برخی از موضوعاتی که در این دوره پوشش داده میشود:
۱. مهارتهای نرم و سختی که با توجه به تغییرات جدید، یک متخصص روابط عمومی نیاز دارد
۲. هوش مصنوعی در روابط عمومی
۳. قصهگویی با دادهها (Storytelling with Data)
۴. اندازهگیری و شنیدن اجتماعی (Social Listening) در روابط عمومی
۵. ساختارهای جدید؛ از روابط عمومی به ارتباطات سازمانی (Corporate Communications)
۶. روابط عمومی در عصر شهروند خبرنگاری و شبکههای اجتماعی
۷. دوران پسا رپورتاژ
۸. گذار به دوران شفافیت به واسطه تکنولوزی
۹. بصری سازی محتوا در روابط عمومی
۱۰. عصرِ اقتصاد توجه (Attention Economy)
- مدیران و متخصصان روابط عمومی، بازاریابی، تبلیغات، محتوا، ارتباطات و برند
- سخنگویان سازمانها، سخنگویان بحران، صاحبان، کارآفرینان و مدیران ارشد کسبوکارها
- بنیانگذاران استارتآپها
- مسئولین و کارگزارن ارشد سازمانهای دولتی و نهادهای حاکمیتی
- دانشجویان رشتههای علوم ارتباطات، روزنامهنگاری، روابط عمومی و مدیریت رسانه
- افرادی که دغدغه تصویر برند شخصی خود را دارند، از رهبران فکری و هنرمندان تا سیاستمداران
و در نهایت افرادی که به هر دلیل دنبال آشنایی با حوزه روابط عمومی، افکار عمومی و رسانه هستند.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 2 امتیاز
1 نظردکتر امیرحسن موسوی، سابقه ۱۰ سال حضور در بخشهای مدیریت ارتباطات و روابط عمومی اکوسیستم اقتصاد دیجیتال ایران را دارد و در شرکتهای دیجیکالا، تپسی و مدیسه مسئولیتهای مختلقی در حوزههای ارتباطات، محتوا و مارکتینگ به عهده داشته است.
او بخش ارتباطات سازمانی را در دیجیکالا (Corporate Communications) ایجاد کرد و به مدت ۶سال در این سازمان حضور داشت و مدیر ارشد ارتباطات سازمانی گروه دیجیکالا بود.
موسوی فارغالتحصیل دکترای فلسفه علم و تکنولوژی از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و مؤلف و پژوهشگر در حوزههای ارتباطات و روابط عمومی و همچنین فلسفه علم و تکنولوژی است.
موسوی همکنون، مشاور ارتباطات استراتژیک و روابط عمومی در چندین سازمان و مدرس دورهها و دروس مختلفی در دوره MBA ارتباطات استراتژیک در دانشگاه تهران، مدرسه ویژه و مدرسه تخصصی ارتباطات بادکوبه است.
اطلاعات بیشتر