آموزش رایگان طراحی سازه‌های بتنی 2

امروزه کاربرد بتن‌آرمه یا بتن مسلح برای ساخت عناصر ساختمانی، پل‌­ها، انواع سازه‌­های صنعتی، سازه‌­های هیدرولیکی و نظایر آن­‌ها بسیار گسترده است. بتن از ترکیب شن و ماسه، سیمان، آب و مواد افزودنی ساخته شده‌است ... ادامه

محتوای دوره
درباره دوره
نظرات کاربران
درباره استاد

محتوای دوره

7 فصل 32 جلسه 52 ساعت ویدیو
فصل اول: ستون‌های کوتاه بتن‌آرمه
فصل دوم: ستون‌های لاغر
فصل سوم: دال‌های یک‌طرفه
فصل چهارم: ملاحظات بهره‌برداری
فصل پنجم: دال‌های دوطرفه
فصل ششم: فونداسیون‌های بتن مسلح
فصل هفتم: دیوارهای بتن مسلح

درباره دوره

امروزه کاربرد بتن‌آرمه یا بتن مسلح برای ساخت عناصر ساختمانی، پل‌­ها، انواع سازه‌­های صنعتی، سازه‌­های هیدرولیکی و نظایر آن­‌ها بسیار گسترده است. بتن از ترکیب شن و ماسه، سیمان، آب و مواد افزودنی ساخته شده‌است و بعد از سخت شدن می‌­تواند به‌عنوان یک نوع از مصالح ساختمانی به‌صرفه، قابل شکل­‌دهی، دارای مقاومت فشاری بالا و بادوام مورد استفاده قرار بگیرد.

با وجود مقاومت فشاری بالای بتن، این ماده دارای مقاومت کششی کمی بوده و در برابر اعمال تنش‌­های کوچک، به‌سرعت ترک می­‌خورد. به همین دلیل بتن در ترکیب با فولاد به صورت اجزای مسلح کننده (آرماتور) به کار می‌­رود. با کاربرد بتن و فولاد در قالب بتن مسلح، بتن نقش تحمل تنش‌­های فشاری و فولاد نقش تحمل تنش‌­های کششی را برعهده می‌گیرند، درعین‌حال بتن می­‌تواند به‌عنوان محافظ مناسبی برای فولاد در برابر آتش‌‌سوزی و عوامل محیطی مانند خوردگی عمل نماید.

سازه‌­های بتن مسلح در صورت طراحی درست قادر هستند، به زیبایی، مقاومت، صرفه­‌ی اقتصادی و شکل­‌پذیری مناسب دست یابند. با‌توجه‌به قابلیت‌­های سازه‌ها و ملاحظات اقتصادی، امروزه از بتن مسلح بیشتر از هر نوع دیگر مصالح ساختمانی در کشور ما در صنعت ساختمان استفاده می­‌شود و به همین دلیل، تسلط فارغ­‌التحصیلان مهندسی عمران بر طراحی بتن می­‌تواند تأثیر به سزایی در موفقیت شغلی آنان در این عرصه داشته باشد.

هدف آموزش آموزش رایگان طراحی سازه‌های بتنی 2

هدف از درس طراحی سازه‌­های بتنی 2 آشنا نمودن دانشجویان با اصول طراحی سازه‌‌های بتن مسلح مطابق با آخرین ویرایش مبحث نهم مقررات ملی ساختمان ایران (ویرایش پنجم) و آیین‌نامه‌­ی ACI 318-19 است.

در این درس که ادامه­‌ی درس آموزش رایگان طراحی سازه‌های بتنی 1 است، دانشجویان ابتدا با رفتار و طراحی ستون­‌های کوتاه بتن مسلح آشنا شده و روش در‌نظرگرفتن اثر مشترک نیروی محوری و لنگر خمشی را فرامی­‌گیرند، در ادامه دانشجویان با طراحی دال­ یک‌­طرفه و سقف­‌های تیرچه بلوک آشنا می‌­شوند.

سپس ملاحظات بهره‌­برداری در طراحی سازه­‌های بتن مسلح، شامل ملاحظات آرماتورگذاری برای کنترل ترک­‌خوردگی، ملاحظات تجویزی در ابعاد برای جلوگیری از مشکلات بهره­‌برداری و روش­‌های محاسبه تغییر شکل کوتاه‌مدت و بلند‌مدت مورد تدریس قرار می­‌گیرد، در ادامه دانشجویان با رفتار و طراحی دال­‌های دو‌طرفه بتن مسلح در برابر خمش و برش آشنا می­‌شوند. فصل بعدی درس به طراحی فونداسیون‌­های بتن مسلح اختصاص دارد و در انتها، طراحی دیوارهای باربر، آشنایی اولیه با طراحی دیوارهای برشی و آشنایی مقدماتی با طراحی دیوارهای حائل بتن مسلح مطرح می‌­گردد. 

درس طراحی سازه­‌های بتنی 2 یا سازه‌­های بتن‌آرمه 2 و به‌اختصار بتن 2 به صورت مجازی در 25 جلسه در دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل ارائه گردیده است. این درس برای دانشجویان مقطع کارشناسی مهندسی عمران ارائه شده است ولی مطالب ارائه شده در این درس می‌­تواند برای مهندسان فارغ‌التحصیل که قصد به‌روزرسانی اطلاعات خود بر اساس آخرین نسخه مبحث نهم مقررات ملی ساختمان ایران را دارند نیز مورد استفاده قرار گیرد. مهم‌ترین پیش­نیاز این درس، دروس بتن 1، تکنولوژی بتن و مقاومت مصالح 1 است البته گذراندن درس تحلیل سازه 1 برای تسلط بهتر بر روی مسائل این درس توصیه می­‌گردد.

اطلاعات بیشتر

امتیاز و نظرات کاربران

4.9

از مجموع 50 امتیاز

27 نظر

29 روز پیش

باسپاس فروان و آرزوی توفیق روزافزون بسیار عالی

1 ماه پیش

بسیار عالی استاد با تسلط بالایی هستند . واقعا دستتون درد نکنه .

احسان کاظم زاده

احسان کاظم زاده

2 ماه پیش

عالی

سهیل کیانی شاوندی

سهیل کیانی شاوندی

2 ماه پیش

با سلام خیلی ممنونم از جناب دکتر یوسف پور دوره های بتن 1 و 2 ایشون خیلی به من کمک کرده ان شاالله همیشه در تمام مراحل زندگیشون مثل تدریس موفق و پیروز باشن خدا خیرتون بده

مصطفی رشتی

مصطفی رشتی

2 ماه پیش

واقعا عالی خدا خیرتون بده اگه بدونید چقد دعاتون میکنم من تو ی دانشگاه ضعیف درس میخونم آموزشای شما باعث شده بتونم امید به قبولی برای ورود به حرفه داشته باشم

2 ماه پیش

سلام جلسه ٢٠ ام نصفه برامون بارگذاري شده

امیررضا عباسی عطیبه

امیررضا عباسی عطیبه

نظرات بیشتر

دوره‌های پیشنهادی

آموزش رایگان طراحی سازه‌های بتنی 1
دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

مدرس: حسین یوسف‌پور

5,573 دانشجو
5 (78)
رایگان
آموزش رایگان استاتیک
دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

مدرس: حسین یوسف‌پور

24,991 دانشجو
4.9 (459)
رایگان
آموزش رایگان تحلیل سازه 2
دانشگاه شهید بهشتی

دانشگاه شهید بهشتی

مدرس: محمدجواد حمیدیا

4,301 دانشجو
4.6 (23)
رایگان
طراحی سازه های فولادی 1
دانشگاه صنعتی شریف

دانشگاه صنعتی شریف

مدرس: همایون اسمعيل پوراستکانچی

10,951 دانشجو
4.6 (76)
رایگان

درباره استاد

حسین یوسف‌پور
حسین یوسف‌پور
4 دوره
29,639 دانشجو

دکتر حسین یوسف‌پور از سال ۱۳۹۶ عضو هیئت‌علمی مهندسی سازه در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل است. وی مدرک کارشناسی خود را در رشته‌ی مهندسی عمران با رتبه‌ی اول از دانشگاه تهران در سال ۱۳۸۶ و مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی عمران - سازه از دانشگاه تهران در سال ۱۳۸۸ دریافت نمود. دکتر یوسف‌پور تحصیلات خود را در مقاطع دکترا و پسادکترا در دانشگاه تگزاس آمریکا ادامه داد و تحقیقات خود را طی این دوره‌ها بر روی پل‌های بتن پیش‌تنیده، مدل‌های خرپایی، پایش سلامت سازه‌ها، اثرات واکنش‌های قلیایی - سیلیکاتی بر روی مقاومت و سختی باقیمانده‌ی سازه‌های بتن مسلح و طراحی عملکردی سازه‌ها در برابر آتش متمرکز نمود. از جمله افتخارات وی می‌توان به کسب مدال برنز المپیاد دانشجویی مهندسی عمران در سال ۱۳۸۶، کسب رتبه‌ی اول آزمون نظام‌مهندسی در سطح کشور در سال ۱۳۸۹ و دریافت جایزه‌ی ملی بتن پیش‌تنیده آمریکا در سال ۱۳۹۵ اشاره نمود.

اطلاعات بیشتر

سوالات پرتکرار

آیا ممکن است که درسی ناقص ضبط شده باشد؟

ما همواره تلاش کرده­‌ایم که دروس را به طور کامل ضبط نماییم و در اختیار شما دوستان قرار دهیم. اما گاهی برخی ناهماهنگی ها سبب می شود که یک یا تعدادی از جلسات یک درس ضبط نشود. توضیح این گونه نواقص در توضیح درس­ ها آمده است.

اگر لینک دانلود یا پخش ویدئو مشکل داشت چه باید کرد؟

در صورتی که با هر گونه مشکلی رو به رو شدید می توانید از طریق صفحه ارتباط با ما به ما اطلاع دهید تا ما سریعا مشکل را پیگیری و برطرف نماییم.

آیا امکان دریافت فیلم های یک درس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود دارد؟

در حال حاضر امکان ارسال دروس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود ندارد.

صفحات پربازدید