آموزش رایگان آمار مقدماتی علوم اعصاب

در این دوره، آمار مقدماتی برای کاربرد در رشته‌های علوم اعصاب و روان‌شناسی ارائه خواهد شد. این دوره جهت تدریس آمار و تحلیل داده به دانشجویان دوره دکتری علوم اعصاب در دانشگاه علوم پزشکی تهران ...

محتوای دوره
درباره دوره
نظرات کاربران
درباره استاد

محتوای دوره

1 فصل 19 جلسه 24 ساعت ویدیو
آمار مقدماتی علوم اعصاب

درباره دوره

در این دوره، آمار مقدماتی برای کاربرد در رشته‌های علوم اعصاب و روان‌شناسی ارائه خواهد شد. این دوره جهت تدریس آمار و تحلیل داده به دانشجویان دوره دکتری علوم اعصاب در دانشگاه علوم پزشکی تهران در بهار 1400 آماده شده‌است و هدف از آن یادگیری مقدمات مربوط به آمار است. البته تمامی محققانی که نیاز دارند با علم آمار آشنا شوند حتماً می‌توانند از این دوره استفاده نمایند. این درس که بر اساس جزوه درسی نوشته برای دانشجویان دانشگاه میسوری آمریکا تهیه شده‌است و توسط اساتیدی همچون گرت فاستر، دیوید لین، و همکاران ایشان تدوین شده‌است و سعی شده‌است تا دانش مقدماتی آمار ارائه گردد.

آمار علم وسیعی است که راه‌های جمع‌آوری، خلاصه‌سازی و نتیجه‌گیری از داده‌ها را مطالعه می‌کند، این علم برای طیف وسیعی از علوم دانشگاهی فیزیک و علوم اجتماعی گرفته تا انسان‌شناسی و همچنین تجارت، حکومت‌داری و صنعت کاربرد دارد. علم آمار، مبتنی است بر دو شاخه‌ی آمار توصیفی و آمار استنباطی. در آمار توصیفی با داشتن تمام افراد جامعه به بررسی خصوصیت‌های آماری آن پرداخته می‌شود، درحالی‌که در آمار استنباطی با به‌دست‌آوردن نمونه‌ای از جامعه که خصوصیات اصلی جامعه را بیان می‌کند، در مورد جامعه استنباط آماری انجام می‌شود. در نظریه آمار، اتفاقات تصادفی و عدم قطعیت توسط نظریه احتمالات مدل‌سازی می‌شوند. در این علم، مطالعه و قضاوت معقول درباره موضوع‌های گوناگون، بر مبنای یک نمونه انجام می‌شود و قضاوت در مورد یک فرد خاص، اصلاً مطرح نیست. از جمله مهم‌ترین اهداف آمار، می‌توان تولید بهترین اطلاعات از داده‌های موجود و سپس استخراج دانش از آن اطلاعات را ذکر کرد. به همین سبب است که برخی از منابع، آمار را شاخه‌ای از نظریه تصمیم‌ها به شمار می‌آورند.

از طرف دیگر می‌توان آن را به دو بخش آمار کلاسیک و آمار بیز تقسیم‌بندی کرد. در آمار کلاسیک که امروزه در دانشگاه‌ها و دبیرستان‌ها تدریس می‌گردد، ابتدا آزمایش و نتیجه را داریم و بعد بر اساس آن‌ها فرض‌ها را آزمایش می‌کنیم. به‌عبارت‌دیگر ابتدا آزمایش انجام می‌شود و بعد فرض آزمون می‌گردد. در آمار بیزی ابتدا فرض در نظر گرفته می‌شود و سپس داده‌ها با آن مطابقت داده می‌شوند.

مطالب ارائه شده در دوره آموزش رایگان آمار مقدماتی علوم اعصاب چیست؟

مقدمه‌ای بر آمار، چگونگی توزیع داده‌ها و گراف‌ها، اندازه‌گیری میزان پراکندگی داده‌ها، توزیع نرمال و چگونگی محاسبه آن، توزیع نمونه‌ها، مقدمه‌ای بر بررسی فرضیه، مقدمه‌ای بر آزمون تی، اندازه‌گیری‌های تکرارشونده، تحلیل نمونه‌های وابسته و مستقل با استفاده از آزمون تی، آنالیز واریانس، ارتباطات برداری، رگرسیون خطی و در نهایت آزمون Chi-Square است.

اطلاعات بیشتر

امتیاز و نظرات کاربران

4.5

از مجموع 25 امتیاز

12 نظر

4 ماه پیش

بی نهایت روان و کاربردی اگر امکانش باشه دوره پیشرفته هم بگذارید ممنونم

دانشجوی دوره

11 ماه پیش

بسيار عالی و کاربردی بود. من خیلی سعی کردم با چند نفر از دوستان آمار زیستی مقاله ای در خصوص مفاهیم آماری برای غیر آماریها بنویسم ولی دوستان آمار تنبلی کردن. بشدت نیاز به این گونه موارد بالاست و ممنون که این کار بزرگ رو انجام دادید. سپاسگذارم راستگار

دانشجوی دوره

1 سال پیش

با عرض خسته نباشید خدمت دکتربتولی عزیز. واقعا این دوره از بهترین کلاسهایی بود که گذروندم. این دوره و به افرادی پیشنهاد میکنم که با آمار ارتباط برقرار نمیکنند یا در اجرا نمیتوانند مراحل ارزیابی فرضیه رو درست رو پیش ببرند چراکه دکتر بتولی متناسب با درک دانشجوهای رشته های غیر آمار و ریاضی از این درس٬ آمار رو تدریس کردند.

دانشجوی دوره

2 سال پیش

سلام خدمت دكتر بتولى و اعضاى مكتب خونه دكتر ازتون ممنونم واقعا عالى و مفهومى تدريس مى‌کنید. به لطف شما خیلی از مباحث رو درک کردم و ازشون لذت بردم. کاش می‌تونستیم از دانش و بیان شما در دوره‌های بیشتری بهره ببریم. اگر ممکنه اسم منبع آمار رو که ازش استفاده کردید هم ذکر کنید. سلامت و پایدار باشید.

هدی کاتب

هدی کاتب

2 سال پیش

با عرض سلام. خیلی عالی و آموزنده بود. خیلی سود بردم. ممنون شما هستم

دانشجوی دوره

2 سال پیش

آقای دکتر بتولی، دوره های آموزشی شما بی نظیر است. این دوره و دوره fMRI بسیار بسیار پرمحتوا و کاربردی بود.با آرزوی سلامتی و موفقیت برای جنابعالی.

دانشجوی دوره

نظرات بیشتر

دوره‌های پیشنهادی

درباره استاد

سید امیرحسین بتولی
سید امیرحسین بتولی
3 دوره
8,383 دانشجو

دکتر سید امیرحسین بتولی عضو هیئت علمی گروه علوم اعصاب در دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند. ایشان در سال 2013 مدرک دکتری تخصصی (PhD) خود را در زمینه Neuroimaging از دانشگاه UNSW در شهر سیدنی کشور استرالیا دریافت نموده‌اند. انجام مطالعات در حوزه علوم اعصاب و علوم شناختی با استفاده از روش تصویربرداری تشدید مغناطیسی عملکردی (fMRI) از تخصص‌های ایشان محسوب می‌شود.

اطلاعات بیشتر

دیگر دوره‌های سید امیرحسین بتولی

سوالات پرتکرار

آیا ممکن است که درسی ناقص ضبط شده باشد؟

ما همواره تلاش کرده­‌ایم که دروس را به طور کامل ضبط نماییم و در اختیار شما دوستان قرار دهیم. اما گاهی برخی ناهماهنگی ها سبب می شود که یک یا تعدادی از جلسات یک درس ضبط نشود. توضیح این گونه نواقص در توضیح درس­ ها آمده است.

اگر لینک دانلود یا پخش ویدئو مشکل داشت چه باید کرد؟

در صورتی که با هر گونه مشکلی رو به رو شدید می توانید از طریق صفحه ارتباط با ما به ما اطلاع دهید تا ما سریعا مشکل را پیگیری و برطرف نماییم.

آیا امکان دریافت فیلم های یک درس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود دارد؟

در حال حاضر امکان ارسال دروس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود ندارد.