تا پایان تخفیف

آموزش جامع طراحی سایت با وردپرس

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا سایت است و شاید برایتان جالب باشد که طی سال‌های اخیر به عنوان بهترین سیستم CMS جهان شناخته شده و تا به امروز بیش از 41 درصد از وب‌سایت‌های موجود ...

گواهی‌نامه
4.3 (14 امتیاز)
696 دانشجو
مقدماتی
محتوای دوره
درباره دوره
نظرات کاربران
درباره استاد

آنچه در این دوره می‌آموزید

نصب وردپرس در cPanel

نصب وردپرس در لوکال هاست

آشنایی با ناحیه مدیریت وردپرس

نوشته‌ها و برگه‌ها در وردپرس

پوسته‌ها و مدیریت آن‌ها در وردپرس

ابزارک‌ها در وردپرس

محتوای دوره

6 فصل 55 جلسه 11 ساعت ویدیو
فصل اول: آشنایی مقدماتی با وردپرس
فصل دوم: آشنایی کلی با المنتور و ویژوال کامپوزر
فصل سوم: طراحی هدر پروژه
فصل چهارم: طراحی صفحه اصلی پروژه
فصل پنجم: طراحی فوتر پروژه
فصل ششم: کار با المان‌های المنتور

درباره دوره

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا سایت است و شاید برایتان جالب باشد که طی سال‌های اخیر به عنوان بهترین سیستم CMS  جهان شناخته شده و تا به امروز بیش از 41 درصد از وب‌سایت‌های موجود در جهان از این سیستم استفاده می‌کنند.

این سیستم به دلیل متن‌باز بودن (Open-source)، افزونه‌های رایگان و عدم نیاز به پرداخت هزینه‌های بسیار زیاد، موفق شده تا محبوبیت زیادی کسب کند.

 

هدف از برگزاری دوره آموزش جامع طراحی سایت با وردپرس چیست؟

با شرکت در این دوره شما قادر خواهید بود یک سایت کامل مشابه سایت اسنپ را راه اندازی کنید و در کنارش با تمام ابزارهای المنتور و ویژوال کامپوزر نیز آشنا می شوید و تک تک المان ها و تنظیمات بررسی می شود. و در پایان شما یک سایت کامل و حرفه ای خواهید داشت.

 

آموزش جامع طراحی سایت با وردپرس برای چه کسانی مناسب است؟

این دوره برای کسانی که می‌خواهند از صفر مطلق طراحی سایت  را یاد بگیرند و تا سطح پیشرفته بروند مناسب می‌باشد.

البته دوستانی که در حال حاضر به مباحث طراحی سایت آشنایی دارند نیز می‌توانند با شرکت در این دوره بصورت کاملا حرفه‌ای به المنتور و ویژوال کامپوزر مسلط شوند.

 

پیش نیاز‌های لازم جهت شرکت در دوره آموزش طراحی سایت با وردپرس

این دوره پیش نیاز خاصی ندارد و مباحث از پایه تدریس می شود.

وردپرس چیست ؟

وردپرس یک نرم افزار مدیریت محتوا و سرویس‌ساز است که کاربران و متخصصان زیادی برای طراحی وب‌سایت‌های خود از آن استفاده می‌کنند. در حقیقت، وردپرس در دنیای مدرن امروزی به یک منبع درآمدی برای طراحان وب‌سایت تبدیل شده است و به راحتی می‌توانید از آن برای کسب درآمدهای هنگفت استفاده نمایید.

با جرات می‌توان گفت که هر نوع سایتی با استفاده از نرم افزار وردپرس قابل پیاده‌سازی است و هیچگونه محدودیتی در این زمینه نخواهید داشت. منبع باز وردپرس باعث شده تا کاربران به کدهای آن دسترسی داشته و بتوانند بدون هیچگونه دانش یا آشنایی با زبان برنامه‌نویسی، با کمترین هزینه، طراحی سایت خود را به راحتی انجام دهند.

 

مزایای وردپرس برای طراحی سایت

توجه داشته باشید که وردپرس مزایا و اهمیت بسیاری دارد و امکانات بیشماری را در اختیار طراحان و کاربران قرار می‌دهد. در ادامه این بخش به معرفی مهم‌ترین مزایای استفاده از طراحی سایت با وردپرس خواهیم پرداخت.

مزایای استفاده از وردپرس به شرح زیر است:

اصلی‌ترین ویژگی و مزیت استفاده از وردپرس، رایگان بودن این نرم افزار است و شما می‌توانید صفر تا صد طراحی وب‌سایت را با استفاده از وردپرس انجام دهید.
در هنگام کار با وردپرس قادر به استفاده از افزونه‌ها و انواع قالب وردپرس خواهید بود. این ابزارک‌ها نشان دهنده انعطاف‌پذیر بودن بالای وردپرس است.
کار کردن با نرم افزار WordPress بسیار آسان و راحت است. به گونه‌ای که حتی افراد مبتدی می‌توانند به راحتی از این نرم افزار استفاده کنند.
با استفاده از WordPress قادر به اداره سایت‌های مختلف شرکتی خواهید بود. برای هر یک از سایت‌ها می‌توانید از هاست و قالب اختصاصی استفاده نمایید.
 

آموزش طراحی سایت وردپرس 

نوبتی هم باشد نوبت آن است که مراحل طراحی سایت با وردپرس را با یکدیگر بررسی کنیم. جهت ساخت و طراحی وبسایت، تنها کافی است که مراحل زیر را به صورت گام به گام انجام دهید:

1. نصب وردپرس در cPanel

در اولین گام از طراحی سایت باید وردپرس را بر روی هاست، آپلود و پیاده سازی کنید. در نتیجه، قبل از نصب وردپرس باید اقدام به خرید هاست و ثبت دامنه (دامین) کرده باشید. شما می‌توانید با یک سرچ ساده در اینترنت، شرکت‌های بسیاری را پیدا کنید که این خدمات در ازای دریافت مبلغی کم، ارائه می‌دهند.

نکته‌ای که وجود دارد این است که هاست‌ها به دو دسته Direct Admin و دارای کنترل پنل  cPanel تقسیم می‌شود و هر دو پنل دارای امکانات اولیه و لازم می‌باشند. اما سی‌پنل دارای تجربه کاربری مناسب‌تری در مقایسه با Direct Admin خواهد بود. از طرف دیگر، کار با cPanel برای افراد مبتدی و علاقمند به ساخت سایت وردپرس نسبت به Direct Admin آسان‌تر خواهد بود.

نکته دیگری که در رابطه با نصب وردپرس بر روی هاست وجود دارد این است که ابتدا باید فضایی خالی برای ذخیر اطلاعات سایت وردپرس در نظر بگیرید. سپس، آخرین نسخه وردپرس را از سایت‌ دریافت کنید و بر روی هاست خود آپلود نمایید. 

2. نصب وردپرس در لوکال هاست

فضای لوکال هاست بسیار شبیه به هاست است با این تفاوت که بر روی کامپیوتر شخصی قرار دارد و کسی غیر از شما نمی‌تواند آن را مشاهده کند. اکثر طراحان سایت از این فضا برای آزمایش ایده‌ها، طرح‌ها و پیاده سازی وب‌سایت استفاده می‌کنند؛ زیرا کاملا رایگان بوده و سرعت پیاده سازی سایت بر روی آن فضا بسیار بالا است و می‌توانند نسخه نهایی را هرچه سریع‌تر مشاهده کنند. همچنین امکان ویرایش آسان اطلاعات سایت بر روی لوکال‌ هاست وجود دارد.

به طور خلاصه در این قسمت از آموزش طراحی سایت وردپرس می‌خواهیم بگوییم که لوکال هاست برای افراد مبتدی و تازه‌کار بسیار پرکاربردتر خواهد بود و آن‌ها می‌توانند برای تمرین از این فضا استفاده کنند و بدون پرداخت هیچگونه هزینه‌ای سایت آزمایشی خود را پیاده سازی کنند. راه‌اندازی و نصب وردپرس بر روی لوکال هاست بسیار ساده و کاربردی است و شما می‌توانید به راحتی نرم افزار شبیه ساز سرور را بر روی کامپیوتر شخصی نصب نمایید. سپس باید وردپرس را دانلود کرده و بر روی این نرم افزار پیاده سازی نمایید.

ناگفته نماند که نرم افزارهای دیگری از جملهWAMPP  و EasyPHP وجود دارند که می‌توانند جایگزین لوکال‌هاست باشند.

 

3. آشنایی با ناحیه مدیریت وردپرس

در این گام از آموزش طراحی سایت لازم است که با نحوه مدیریت سایت و امکانات وردپرس آشنا شوید؛ زیرا مدیریت سایت وردپرس از حیاتی‌ترین قسمت‌های وب‌سایت شما می‌باشد. با ایجاد تغییر در هر قسمت از ناحیه مدیریت وردپرس، سایت شما از جنبه‌های گوناگون بهبود خواهد یافت و اعمال هرگونه تغییر اشتباه می‌تواند باعث افت سایت شود و در نهایت به وب‌سایت شما لطمه وارد کند و میزان بازدید وب‌سایت شما را کاهش دهد.

همچنین، شما می‌توانید از امکانات مدیریت وردپرس برای بهبود زیبایی و طراحی قالب سایت استفاده کنید. به طور کلی، قسمت‌های متنوع مدیریت وردپرس شامل مواردی همچون رسانه‌ها، نوشته‌ها، دیدگاه‌ها، برگه‌ها، فهرست‌ها، پوسته‌ها، افزونه‌ها، کاربران، تنظیمات و ابزارک‌ها می‌شود.

 

4. نوشته ها و برگه ها در وردپرس

مدیریت نوشته‌ها و برگه‌ها یکی از مهم‌ترین بخش‌های قسمت مدیریت وردپرس است. اما بسیاری از افراد به طور اشتباه این دو بخش را یکسان می‌دانند. در حالی که این دو قسمت تفاوت‌های بسیاری با یکدیگر دارند.

در بخش نوشته برخلاف برگه‌ها، امکان ایجاد کلمات کلیدی و برچسب وجود دارد. همچنین، قابلیت گروه‌بندی و دسته‌بندی در نوشته‌ها وجود خواهد داشت. یکی دیگر از مزیت‌های نوشته‌ها این است که شما می‌توانید نوشته‌های مهم خود را پین نمایید تا مخاطبان بتوانند آن‌ها را در بالای صفحه مشاهده کنند. در صورتی که برگه‌ها دارای محتوایی هستند که به احتمال خیلی زیاد نیازی به ویرایش و ادیت ندارند و به طور ثابت باقی خواهند ماند. توجه داشته باشید که امکان درج برچسب در برگه‌ها ندارید و آن‌ها در بخش بایگانی قرار نخواهد گرفت. 

 

5. پوسته‌ها و مدیریت آن‌ها در وردپرس

در این گام از آموزش طراحی سایت وردپرس در رابطه با مدیریت و انتخاب پوسته‌های ورپرس صحبت خواهیم کرد. پوسته و قالب‌ها یکی از جذاب‌ترین و مهم‌ترین بخش های مورد استفاده در وردپرس به حساب می‌آیند. اگر وردپرس را به تنهایی نصب نمایید، مطمئنا از ظاهر آن رضایت نخواهید داشت. در چنین شرایطی می‌توانید با استفاده از طراحی قالب وردپرس و پوسته‌ها، ظاهر وب‌سایت‌ را مطابق با سلایق خود تغییر دهید. نکته دیگری که وجود دارد، ریسپانسیو یا واکنش‌گرا بودن قالب انتخابی توسط طراحان است که سازگار بودن نحوه نمایش با توجه به دستگاه‌های گوناگون را مدیریت می‌کند.

 

6. افزونه‌ها و مدیریت آن در وردپرس

در بخش قبل در رابطه با قالب وردپرس و پوسته‌ها صحبت کردیم. در این بخش از آموزش طراحی سایت وردپرس قصد داریم تا درباره افزونه‌ها به طور کامل صحبت کنیم. یکی از نکات مهم در انتخاب قالب وردپرس، پشتیبانی از انواع افزونه‌ها است. افزونه‌ها امکانات خاصی به قالب شما اضافه می‌کنند و با استفاده از آن‌ امکانات قادر به رفع نیازهای خود خواهید بود. همچنین از این طریق می‌توانید بازدید سایت خود را افزایش دهید.

خبر خوب این است که شما می‌توانید با یک سرچ ساده در اینترنت، افزونه‌های بسیاری را از فضای اینترنت پیدا کنید. برای مثال، معروف‌ترین افزونه‌های فروشگاهی به شرح زیر است :

  • افزونه فروشگاهی ووکامرس
  • افزانه BigCommerce WordPress 
  • افزونه  Easy Digital Download
  • افزونه‌ Sucuri Security
  • افزونه WordFence Security 


7. ابزارک‌ها در وردپرس

یکی دیگر از امکانات وردپرس، ابزارک‌ها است که بسیار به نوع قالب شما بستگی دارند. در حقیقت، انواع قالب وردپرس دارای ابزارک‌های مختلفی است. ابزارک‌ها به کاربران کمک می‌کنند تا موارد خاصی را در قسمت‌های از سایت‌، بدون نیاز به کدنویسی، به صورت ثابت قرار دهند.  

برای مثال، کاربران می‌توانند با استفاده از ابزارک‌ها، آخرین دیدگاه‌ها و نظرات کاربران را در وب‌سایت فروشگاهی خود به اشتراک بگذارند. همچنین، امکان ایجاد تگ های گوناگون HTML در محتوای نوشته شده، با استفاده از قسمت ابزارکHTML  و CSS وجود دارد.

زبان برنامه‌نویسی وردپرس چیست؟

وردپرس با استفاده از زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده و از دیتابیس MySQL بهره می‌گیرد. ناگفته نماند که برای طراحی سایت با وردپرس می‌توان از دیگر زبان‌ها مانند CSS و HTML  نیز بهره برد. اما در هر صورت، توسعه آن با زبان PHP  خواهد بود.

صفر تا صد آموزش وردپرس (wordpress)

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که به کمک آن می‌توان به‌راحتی وب‌سایت‌های زیبا و حرفه‌ای ساخت. وردپرس بر پایه زبان برنامه‌نویسی PHP و پایگاه داده MySQL کار می‌کند و بیش از ۴۳ درصد از وب‌سایت‌های اینترنتِ کل دنیا را تشکیل می‌دهد. برای آموزش وردپرس از صفر تا صد، به چند چیز اساسی نیاز دارید:

۱. یک دامنه (Domain) و یک هاست (Hosting): 

اولین چیزی که در آموزش وردپرس از صفر تا صد یاد می‌گیرید انتخاب دامنه و هاست است. دامنه نام وب‌سایت شماست که با یک پسوند مثل .com یا .ir ختم می‌شود. هاست فضایی است که فایل‌ها و پایگاه داده وب‌سایت شما را در خود نگه می‌دارد. می‌توانید دامنه و هاست را از شرکت‌های مختلفی بخرید. معمولاً قیمت دامنه بین ۴۰ تا ۷۰ هزار تومان در سال و قیمت هاست بین ۵۰ تا ۱۵۰ هزار تومان در سال است؛ این قیمت‌ها هر سال متغیر است‌ اما همیشه در رنج معقولی هستند. برای صرفِ کم‌ترین هزینه و طراحی سایت به صورت آزمایشی پیشنهاد می‌کنم از لوکال هاست استفاده کنید. 

۲. نصب وردپرس: 

بعد از خرید دامنه و هاست، باید وردپرس را روی هاست خود نصب کنید. این کار را می‌توان به دو روش انجام داد: روش خودکار و روش دستی. روش خودکار آسان‌تر است و با استفاده از ابزارهایی مثل Softaculous یا Installatron که در پنل هاست وجود دارند، با چند کلیک، وردپرس نصب می‌شود. روش دستی کمی پیچیده‌تر است و باید فایل‌های وردپرس را از سایت رسمی آن دانلود کرده و با استفاده از FTP به هاست خود انتقال دهید. سپس یک پایگاه داده برای وردپرس ایجاد کرده و اطلاعات آن را در فایل wp-config.php وارد کنید. در نهایت با وارد شدن به آدرسِ وب‌سایتِ خود، مراحل نصب وردپرس را تکمیل کنید.

۴. یک قالب (Theme) و چند افزونه (Plugin): 

انتخاب قالب یکی از مهم‌ترین کارهایی است که در آموزش وردپرس از صفر تا صد یاد می‌گیرید. قالب، ظاهرِ وب‌سایت شما را تعیین می‌کند. هزاران قالب رایگان یا پولی مخصوص وردپرس طراحی شده‌اند که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید یا خودتان یک قالب اختصاصی بسازید. افزونه‌ها قابلیت‌های مختلفی را به وب‌سایت شما اضافه می‌کنند. مثلاً با افزونه WooCommerce می‌توانید یک سایت فروشگاهی اینترنتی راه‌اندازی کنید یا با افزونه Yoast SEO (یواست سئو)، بهینه‌سازی سایت خود را برای موتورهای جستجو انجام دهید. از مخزن رسمی وردپرس یا از دیگر سایت‌‌ها، امکان دانلود و نصب افزونه‌های مورد نیازتان وجود دارد.

۴. یک مقدار دانش و تجربه: 

برای یادگیری وردپرس، نیازی به دانش برنامه‌نویسی و کدنویسی ندارید اما با آشنایی به زبان‌های HTML، CSS و PHP می‌توان بهتر با وردپرس کار کرد، مثلا برای شخصی‌سازی قالب و افزونه‌ها. با مطالعه منابع آموزشی مختلف (مثل: کتاب‌ها، ویدیوها، مقالات، بخصوص تهیه پکیج های آنلاین با عنوان آموزش وردپرس از صفر تا صد) نیز می‌توانید دانش خود را افزایش دهید. برخی از این منابع رایگان هستند و برخی پولی. پس بر اساس سطح و نیازتان، منبع مناسب را انتخاب کنید.

۵. آشنایی با زبان‌های برنامه‌نویسی: 

اغلب اوقات با شرکت در یک دوره آموزش وردپرس از صفر تا صد، طراحی پیشرفته‌تر را نیز آموزش می‌بینید. سایت‌های آموزشی زیادی وجود دارند که آموزش وردپرس پیشرفته رایگان را در سایت‌شان قرار داده‌اند. اگر چه که نیاز نیست که حتما برنامه‌نویسی بلد باشید، اما در بخش قبل هم گفتیم برای طراحی پیشرفته‌تر، یادگیری یک زبان برنامه‌نویسی خیلی مهم است. آشنایی  با زبان‌های HTML، CSS و PHP طراحی و شخصی‌سازی وب‌سایت‌های وردپرسی را خیلی آسان‌تر می‌کند. این زبان‌ها کمک می‌کنند تا قالب، افزونه و ویژگی‌های سایت خود را ایجاد کرده و تغییر دهید. زبان جاوا اسکریپت نیز برای اضافه کردن انیمیشن و تعامل به سایت مفید است.

۶. آشنایی با مستندات وردپرس: 

در مرحله نهاییِ آموزش وردپرس از صفر تا صد، برای یادگیری وردپرس باید با مستندات وردپرس که در سایت رسمیِ آن قرار داده شده، آشنا شوید. این مستندات شامل توابع، متغیرها، کلاس‌ها، قالب‌ها و دیگر اجزای وردپرس است که به کمک آن‌ها می‌توان بهتر با این سیستم مدیریتِ محتوا کار کرد.

اطلاعات بیشتر

امتیاز و نظرات کاربران

4.3

از مجموع 14 امتیاز

6 نظر

1 ماه پیش

خیلی عالی

بهنام ساسانی

بهنام ساسانی

9 ماه پیش

سوال پیش میاد ولی متاسفانه جوابگو نیستین ولی در کل آموزش خوبی بود ممنون

رنگینه رحمت پور

رنگینه رحمت پور

1 سال پیش

خیلی خوب توضیح دادن جامع و کامل منتها من دوست داشتم یکم درباره ایجاد برگه های جدید وصل کردن این برگه ها به دکمه های منو هم توضیح بدن یا وصل کردن دکمه های منو به هر بخش از صفحه اصلی سایت کاش این مسئله رم توضیح میدادن به شدت خوب یاد میدادن جوری که کامل متوجه میشدی و تفهیم کاملا دقیق و وسواس گونه همه چیزو مرتب میکردن و کاملا به چیزی که اموزش میدادن تسلط داشتن واقعا عالی بود

مجيد عربي

مجيد عربي

1 سال پیش

سلام از نحوه آموزششون خوشم اومد و خیلی به دردم خورد (مشخصه به کارشون علاقه دارن و برای تولید این دوره وقت گذاشتن و با علاقه و مفصل همه چیزو دقیق توضیح دادن) این دوره رو بعد بررسی بین دوره های دیگه انتخاب کردم و 100% از انتخابم راضیم

سعید قاسمی

سعید قاسمی

1 سال پیش

بسیار سر هم بندی شده بود و راه اندازی سایت اصلا مطرح نشد فقط به کار جزئی با المان های المنتور پر داخته شد و قسمت ویژوال کامپوزر که کاملا بی ربط بود

هاتف برومند

هاتف برومند

1 سال پیش

سلام دوره خوبی بود البته فقط برای مقدمه و یجورایی پیش نیاز ولی اصلا جامع نبود اگر کسی توقع صفر تا صد داره مناسبش نیست همونطور که یکی دیگه از‌دوستان داخل نظرات گفتن حداقل لینک کردن ارتباط صفحات اینام اموزش میدادن بهتر بود.در کل خوب اموزش میدن پیشنهاد میدم دوره رو کامل تر کنن ممنون.

امیر سمیعی

امیر سمیعی

گواهی‌نامه

آموزش جامع طراحی سایت با وردپرس

پس از گذراندن محتوای دوره به صورت آنلاین (بدون دانلود) در سایت مکتب‌خونه، در صورتی‌ که حد نصاب قبولی در دوره را کسب و تمرین ها و پروژه های الزامی را ارسال کنید، گواهی‌نامه رسمی پایان دوره توسط مکتب‌خونه به اسم شما صادر شده و در اختیار شما قرار می‌گیرد.

قابل اشتراک‌گذاری در

linkdin

دوره‌های پیشنهادی

درباره استاد

مهدی مصطفی‌پور
مهدی مصطفی‌پور
1 دوره
696 دانشجو

مهدی مصطفی‌پور از سال ۹۷ شروع به فعالیت خود را به صورت حرفه‌ای در حوزه طراحی وب آغاز کردند. ایشان هم‌اکنون در شرکت دیجیتال مارکتینگ پاراسل در کنار تیمی مجرب از متخصصین حوزه مارکتینگ مشغول فعالیت هستند. این شرکت از سال ۱۴۰۰ توسط ایشان تاسیس شده و تا به الان تجربه همکاری با بیش از ۱۲۰ برند مطرح را داشته‌اند.

وی همچنین در زمینه تدریس، تجربه برگزاری کارگاه برای معلمان آموزش و پرورش در سایت LTMS و دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان در قالب کانون‌های مهارت آموزی را دارند.

اطلاعات بیشتر

سوالات پرتکرار

آیا در صورت خرید دوره، گواهی نامه آن به من تعلق می گیرد؟

خیر؛ شما با خرید دوره می توانید در آن دوره شرکت کنید و به محتوای آن دسترسی خواهید داشت. در صورتی که در زمان تعیین شده دوره را با نمره قبولی بگذرانید، گواهی نامه دوره به نام شما صادر خواهد شد.

حداقل و حداکثر زمانی که می توانم یک دوره را بگذرانم چقدر است؟

برای گذراندن دوره حداقل زمانی وجود ندارد و شما می توانید در هر زمانی که مایل هستید فعالیت های مربوطه را انجام دهید. برای هر دوره یک حداکثر زمان تعیین شده است که در صفحه معرفی دوره می توانید مشاهده کنید که از زمان خرید دوره توسط شما تنها در آن مدت شما از ویژگی های تصحیح پروژه ها توسط پشتیبان و دریافت گواهی نامه بهره مند خواهید بود.

در صورت قبولی در دوره، آیا امکان دریافت نسخه فیزیکی گواهی نامه دوره را دارم؟

خیر، به دلیل مسائل زیست محیطی و کاهش قطع درختان، فقط نسخه الکترونیکی گواهی‌نامه در اختیار شما قرار می‌گیرد

پس از سپری شدن زمان دوره، به محتوای دوره دسترسی خواهم داشت؟

بله؛ پس از سپری شدن مدت زمان دوره شما به محتوای دوره دسترسی خواهید داشت و می توانید از ویدئوها، تمارین، پروژه و دیگر محتوای دوره در صورت وجود استفاده کنید ولی امکان تصحیح تمارین توسط پشتیبان و دریافت گواهی نامه برای شما وجود نخواهد داشت.

صفحات پربازدید